woensdag 8 december 2010

Koekjes met pecannoten en chocolade

nodig:

250gr meel, waarvan de helft zelfrijzend
75 gr kokosbloesemsuiker, aman prana (of rietsuiker)
75gr rietsuiker
een handje pecannoten, gemalen
2 el kleine chocoladedruppels
& tl korianderpoeder
75 gr alpro soja bakken en braden
75gr kokosvet, op kamertemperatuur.
een klein beetje zout

Alle bovenstaande bijeendoen en kneden tot een deeg met een textuur die vergelijkbaar is met marsepein.
Hier dan bolletjes van rollen die je plat duwt en op een bakplaat op bakpapier legt.
Die gaan dan een kwartiertje in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Kan niet mislukken!

* door het gebruik van kokosvet moest ik mijn deeg even op de chauffage zetten om wat op te warmen, anders was het kokosvet te hard en moeilijk gelijkmatig te verdelen.


Life is like baking cookies with Sabby..... you never know what you gonna get (maar het komt meestal wel goed)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen