Ik heb niet de gewoonte om 2 keer helemaal dezelfde cakejes te maken, maar het recept van deze moet ik gewoon met u delen en via deze weg voor mijzelf opslaan voor toekomstig gebruik.
Nodig:
135gr zelfrijzend bakmeel
3 el ruwe rietsuiker
1/3 cup ahornsiroop
5 el fijngemalen amandelen
5 el fijngemalen hazelnoten
120gr boter, gesmolten
2 el baileys (jawel de likeur)
3 eiwitten, stijfgeklopt.
en voor de afwerking: amandelschilfers
Doe de ingrediƫnten in bovenstaande volgorde bij elkaar, en vul er 12 bakpapiertjes voor muffins mee.
Bak af in een voorverwarmde oven (200°) in 25 minuten.
(de koekewis waarop de cakejes liggen leerde ik vlechten bij Line check haar website ook eens)
Dat wil ik dit weekend ook weleens proberen.
BeantwoordenVerwijderenZe zien er echt super uit!
BeantwoordenVerwijderenWel grappig... baileys voor de kindjes :-)