donderdag 17 december 2009

krentenbroodZelf gevonden, dit recept voor krentenbrood..... op het internet :-)

Mijn eerste geslaagde broodproject.. juij!!
Het recept vind je hier.

edit: noot van de reactie: het brood schijnt ook heel lekker te zijn met rijstmelk als je graag een vegan versie wil!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Sabine,
  Ik heb het krentenbrood gebakken, en het is inderdaad heerlijk.
  Net als je banaan/honingcakejes trouwens. En niet te vergeten de lasagne met spinazie en hazelnoten, dat gaat ook bij ons een blijver worden. Door dit recept( en je vermelding van de boektitel) heb je er een paar veggie-liefhebbers bij! Niet helemaal hoor, we eten nog vlees, maar met deze recepten zou ik liefst 6 dagen per week vegetarisch eten! Aan het boek komen was niet zo gemakkelijk (hoewel ik het direct kon lenen in de bieb), maar dat verhaal vertel ik nog wel op mijn blogje. Heel hartelijk bedankt voor je mooi blog, het was/is een grote inspiratie voor mij! En de lasagne? Zelfs jongste (die niet zo'n lasagneliefhebber is) at er zijn vingers bij op!
  Super!
  groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook hier iemand die vaak met veel plezier hier een kijkje komt nemen :) Het krentenbrood deed hier vanmorgen dienst als kerstontbijt, mijn zoontje (9 maand, vegetarisch) was er echt DOL op (ik gebruikte wel rijstmelk owv allergie, maar ook hiermee is het dus erg lekker!)
  Fijne feestdagen!
  Isabel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Franca en Isabel, dankjewel voor jullie reactie, heel leuk!

  Een lekker kerstontbijtje Isabel :-) Dat zal wel gesmaakt hebben. Leuk dat je laat weten dat het met rijstmelk ook gaat, ik ga het erbij zetten in het blogstuk, kan interessant zijn voor de vegans :-)
  Ik ga dat zeker binnenkort ook eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen